Avukat Rasim Küçükel Ortaokulu

WEB https://avukatrasimkucukelortaokulu.meb.k12.tr
Adres : AKÇAKİRAZ BELDESİ YEŞİLKUŞAK MAH. ŞEHİT FARUK BARUT CAD. NO 32 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / ELAZIĞ
VİZYON : Milletimizin kaderini belirleyen eğitim-öğretim faaliyetinde yerimizi almak, gençleri orta öğretime hazırlamak, kişiye tahsil yapmanın; ailesine, milletine ve tüm insanlığa hizmet olduğu bilincini kazandırmak gelecek zamanlara dönük ihtiyaçları dikkate alarak hem kendini yenileyen personel, hem de ahlaklı, dürüst, bilgili ve donanımlı gençler yetiştirmek.
MİSYON : Sevgi ve saygıya dayalı bir eğitim-öğretim anlayışı ile öğrencilere "ne verdim, ne vermeliyim" diye daima öz eleştiri yapan, hayal gücü çok kuvvetli olan öğrencileri ilim ve ahlak eğitimi vererek gerçekçi kılmak, böylece kendisinin, memleketinin hatta insanlığın çıkarlarını gözeten nesiller yetiştirerek memleketin bekasını sağlamak.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :